The Beat Birds

De 2 frontfigurer guitaristen Louise Nathansen og sangerinden Lene Strøyer fra ”Pistacie” udgør showbandet THE BEAT BIRDS sammen med Sanne Unruh, trommer ("Miss B’Haven") og Annette Bork, Bas/vokal ("Gasoline"). The Beat Birds spiller hits som: Let's have A Party My Boy Lollipop Summertime Blues Twist & Shout Shoop Shoop Song I'm a Believer The Locomotion Money Shout The Beat Birds spiller swingende 50’er/60´er musik med nerve, kant, humor og glæde, så dine ben flyver hen over dansegulvet. Repertoiret er en cool blanding af de bedste pop og rock´n roll numre fra en tid, hvor sangskriverne rystede stribevis af superhits ud af ærmet. Med flotte kostumer, et heftigt sceneshow og velspillet "tråd", er The Beat Birds et oplagt musikalsk valg til enhver firmafest, bryllupsfest og dansefest.

The Beat Birds spiller hits som:

Let's have A Party

My Boy Lollipop

Summertime Blues

Twist & Shout

Shoop Shoop Song

I'm a Believer

The Locomotion

Money

Shout

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.05 | 14:42

Er det muligt at organisere billederne i kronologisk rækkefølge? [Is it possible to organize the photos in chronological order?]

...
17.01 | 05:05

Nåå ja du har da ret. Har byttet om på de to navne, men det gjorde nu ikke Butterflies historie ringere Takker for svaret.

...
15.01 | 20:18

Hej. Det er to forskellige grupper, det var Ladybirds der var topsløse, Butterflies var det første pigeband der indspillede en plade. mvh Ole Blom

...
15.01 | 01:23

Har siddet og læst hele Butterfly historien, og under mig over hvordan det kan være der intet står om jeres topløse optræderne dengang, og hvordan de startede .

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE